Alternativní text k logu
Přejít na: Obsah | Konec stránky

Tisková zpráva k autobusovým zastávkám u Penny

12.11.2018 09:20

Dle posledního vyjádření společnosti Penny Market s.r.o. se opět zpozdí termín výstavby autobusových zastávek před supermarketem Penny v Odoleně Vodě. Investorem původně slibovaný termín - třetí čtvrtletí roku 2018, byl společností Penny Market s.r.o. odsunut na konec roku 2018, s možností definitivního odsunu až na rok 2019. Důvodem posunutí termínu je problém společnosti Penny Market s.r.o. při interní soutěži o zakázku na výstavbu výše uvedených autobusových zastávek. Sama společnost Penny Market s.r.o. se obrací na veřejnost, případně na stavební firmy v Odoleně Vodě a okolí, s nabídkou na realizaci těchto autobusových zastávek a nabízí možnost se do soutěže o výstavbu přihlásit. Další investicí před samotnou realizací zastávek je nutná přeložka kabelu společnosti Cetin a.s., která přes všechna platná vydaná povolení a uzavření smluvních vztahů a přes veškeré urgence ze strany Penny doposud nezačala. Bohužel se tak dlouho očekávaných zastávek opět nedočkáme a tak stále bude dostupnost, prozatím jediného supermarketu ve městě, výrazně složitá pro naše seniory a méně mobilní občany.

Koordinační situační výkres v pdf ZDE

Vítejte v Odoleně Vodě